BBQ Set 4 pcs.
Varenummer: DFBQ1549
Vejl. udsalgspris DKK 749,00 inkl. moms
Bedst sælgende i Piskeris & tænger
 • BBQ sæt fra Dreamfarm er en førsteklasses samling af grillværktøj med en magnetisk holder, der kan åbne flasker og opfange kapslerne. Sættet indeholder:
  1 x BBQ Brizzle – silikonebørste.
  BBQ Brizzle er en bøjelig silikonepensel, der kan opsamle væske fra svært tilgængelige steder, eks. i en stegebakke. Brizzles kopformerede hoved foldes tilbage og opsamler nemt 1 spsk. af overskydende væske uden at vippe din stegebakke. De 4 huller inde i Brizzles hoved styrer frigivelsen af din dressing/marinader på dens børster og sørger for hurtig og effektiv pensling under grillning. BBQ Brizzles dybe og fleksible øsehoved skraber hver en dråbe marinade op fra din skål, så der ikke går noget til spilde! Det ekstra lange 15" håndtagsdesign holder din hånd væk fra varmen, og børsten er designet med et knæk på håndtaget, som gør, at den ikke kommer i kontakt med underlaget. Brizzles bløde silikonebørster er non-stick sikre, tåler opvaskemaskine og er BPA-fri.
  1 x BBQ Clongs – kliklåstang.
  BBQ Clongs er en smart og funktionel klik-lås tang designet specielt til grillen. Den har en flad spids til at skrabe din grill ren, en spids til at prikke dine pølser med, en skærer til at adskille dine pølser og så er den formet, så du kan samle selv de mindste stykker løg op. Tangen er designet med et knæk på håndtaget, som gør, at den ikke kommer i kontakt med underlaget. De 15" rustfri stålarme er ekstremt holdbare, så du kan bruge din BBQ Clongs til at skrabe, rense, lave mad og servere direkte fra grillen. Åbn og lås din BBQ Clongs nemt med én hånd takket være den smarte klik-lås-knapmekanisme. Produceret i rustfrit stål og nylon. BPA-fri. Tåler opvaskemaskine.
  1 x BBQ Chopula – fleksibel rustfri stålspatel.
  BBQ Chopula er en fleksibel rustfri stålspatel designet med takker til skæring og skraber din grill ren. BBQ Chopulas store fleksible hoved glider let ind under maden for et rent løft eller flip, hvilket gør den perfekt til burgere, fisk og steaks. BBQ Chopulas unikke takkede skær giver dig mulighed for at skære pølser eller bøffer direkte på grillen for at tjekke, om de er færdige. Ekstra langt 15” håndtagsdesign holder din hånd væk fra varmen, mens det holdbare og rustbestandige hoved i rustfrit stål er perfekt til at skrabe grillen ren. BBQ Chopula er designet med et knæk på håndtaget, som gør, at den ikke kommer i kontakt med underlaget. Produceret i rustfrit stål og nylon. BPA-fri. Tåler opvaskemaskine.
  1 x Værktøjsholder – magnetisk holder og flaskeåbner.
  Værktøjsholderen bruger kraftige magneter for at fæstne til din grill for praktisk og pladsbesparende opbevaring af grillværktøj. Den indbyggede flaskeåbner har en ekstra stærk magnet til at fange kapslerne.
 • Produktnr. DFBQ1549
  Stregkode 9334084001549
  Kolli stregkode 19334084001546
  Kolli 4
  Farve Stål
  Vægt 798gr.
  Højde 320mm
  Bredde 100mm
  Dybde 100mm