LOKAL DISTRIBUTØR

 

ametsis er din lokale distributør i en global verden. For os er kvalitet og service en naturlig del af vores forretning, og vi sætter en ære i at kende vores forhandlere såvel som leverandører. Er du interesseret i at forhandle ametsis produkter så kontakt os for mere info.

Forhandler webshop
Vi tilbyder vores forhandlere at købe via vores webshop - klik herunder for at oprette dig. Der vil løbende være nyheder, tilbud mm.

 

 

Forespørgsel til produkter

Vi er stolte af at være distributører af et bredt udvalg af flere forskellige brands. Med flere hundrede forhandlere spredt over hele landet kan vi desværre ikke liste dem alle her på vores hjemmeside.

Men vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den rette forhandler, der har netop det produkt, du søger. Derfor beder vi dig om at kontakte os direkte ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til vores kundeservice. Vores dedikerede team vil gerne hjælpe dig med at finde den nærmeste forhandler, der har det ønskede produkt på lager.

Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og de produkter, der opfylder dine behov. Så tøv ikke med at kontakte os, og lad os hjælpe dig med at finde den rette forhandler. Vi ser frem til at betjene dig

Vi kan kontaktes på telefon +45 46467679 alle hverdage mellem kl.9.00 -15.00