OM DREAMFARM

Multifunktionelle produkter indenfor husholdningsindustrien.

Historie 

Dreamfarm blev grundlagt af Alexander Gransbury i 2003 der tog sin første opfindelse, ”Grindenstein” med til et lokaltmarked, hvor produktet fandt sin første forhandler. Alex passion er at skabe produkter som er meningsfulde og så nyttige at folk vil spekulere på, hvordan de har kunne leve uden.

Hvorfor vælge Dreamfarm? 

I dag vokser Dreamfarm som aldrig før. Det, der startede som en designvirksomhed, er nu et verdenskendt brand. Deres sortiment er farverigt, attraktivt og visuelt karakteristisk. Dreamfarms prisvindende design præsenteres i en emballage, der inviterer kunderne til at opleve deres unikke funktioner og føle deres kvalitet. I disse dage er teamet hos Dreamfarm større, men de udfører stadig alt deres opfindelses- og designarbejde selv i det solrige Brisbane, Australien, og de har nu omkring 30 originale produkter i deres sortiment.

Multifunktionelle produkter 

Alle Dreamfarms produkter er produceres med det formål at kunne løse flere problemer med kun et redskab. Dreamfarm teamet kalder sig problemløsningsfirmaet, der dyrker ideer som bliver til opfindelser. Produkterne syner af kvalitet både i emballage og materiale og er visuelt genkendelige med farverigt design. Mange af Dreamfarms produkter har vundet design priser, herunder den kendte Red Dot Award i både 2010, 2011, 2018 og 2019. Deres bedst sælgende produkt er kartoffelmoseren Smood der kan mose meget andet end kun kartofler.

ametsis som distributør 

Ametsis er distributør af Dreamfarm i fra okt. 2020 i Danmark, Norge, Island og Grønland samt på Færøerne. 

Priser 

Dreamfarm har vundet mange priser for deres design igennem tiden.