Swift Squeeze Bottle 2 pack - 480ml Ocean Bound
Varenummer: 1837-02
Vejl. udsalgspris DKK 99,95 inkl. moms
Swift Squeeze Bottle 2 Pack OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Indeholder 480ml.


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Swift Squeeze Bottle 2 Pack OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Flasken er én af sistemas mest populære drikkeflasker med det kendte Twist'n'Sip lukkesystem - nu også produceret i genbrugsplast.

  Denne gode mellemstørrelse på 480ml  er nem og hygiejnisk at have med på farten, i skole eller til fritidsaktiviteter. Drikkedunken er ventileret, så der ikke opstår undertryk i flasken, og den unikke Twist 'n' Sip lukning gør den ekstra hygiejne venlig, da man ikke skal røre drikketuden for at åbne og lukke flasken. Drikketuden lukker tæt, og er nem for barnet selv at betjene. Drikkedunken er nem at rengøre, da den tåler opvaskemaskine (øverste hylde anbefales). Ønskes vandet ekstra koldt, tåler drikkedunken også fryser.

  Fås i farverne: Teal Stone og Mountain Blue. 100% fri for BPA og Phthalater. Denne pakke er en 2-pack indeholdende farverne Teal Stone og en Mountain Blue.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 480ml. x 2. Vægt: 102g.

  For more information on our recycled ocean bound products, please CLICK HERE.

 • Produktnr. 1837-02
  Stregkode 9414202134479
  Kolli stregkode 19414202134476
  Kolli 6
  Farve Teal Stone (3),Mountain Blue (3)
  Vægt 102gr.
  Højde 206mm
  Bredde 95mm
  Dybde 131mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb