Historie 

"Sistema" betyder "system" på italiensk og Sistema er skabt ud fra forudsætningen om at tilbyde praktiske, funktionelle og smukt designede kvalitetsprodukter til opbevaring af fødevarer .Grundlæggeren af Sistema Brendan Lindsay, opbyggede Sistema fra sin garage i New Zealand for over 30 år siden. I dag eksporterer Sistema til over 90 lande rundt om i verden og tæller sine kunder i millioner. Sistema har kontorer i Australien, Storbritannien, Frankrig, Skandinavien og USA. Sistema bliver produceret i New Zealand i en 52.000 m2 fabrik og beskæftiger 700 medarbejdere og er idag ejet af den amerikanske kæde Newell. 

Hvorfor vælge Sistema?

Alle Sistemas produkter tåler fryser, mikroovn og opvaskemaskine (Se mere info om anvendelse og pleje). Madkasserne er på praktisk vis opdelt i flere rum, så du eksempelvis kan have rugbrødsmadder i det store rum og frugt og grønt i de lidt mindre. Så undgår du, at det hele blandes sammen efter en tur i skoletasken. Kendetegnet for alle Sistema produkter er den patenterede clips, som både er nem at åbne for både børn og voksne. Alle produkter fra Sistema er genanvendelige og i god kvalitet. Ingen af produkterne fra Sistema indeholder Phtalater/BPA eller tilsætningsstoffer.

Sistema produkter til ethvert behov 

Sistema er mest kendt for sine farvestrålende madkasser og drikkedunke men spænder bredt over flere produktserier til både opbevaring og mad tilberedning. Hvad enten du søger en madkasse, drikkedunk, kande, isterningbakke, opbevaringsboks eller anden form for bøtte, så har Sistema løsningen. 

ametsis som distributør

Ametsis introducerede i 2008 Sistema til Danmak som distrubutør for Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Grønland og Island. Se forhandler liste for ydeligere info. 

Sistema produktion

Sistemas fabrik er lokaliseret i New Zealand og er en af verdens mest avanceret fabrik på hele 52.000m2. Produktionen er 24/7  med fokus på bæredygtighed og miljø i både produktionen samt shippingen. Sistema har endvidere strategier og fokus på miljømæssige tiltag som fabrik i fremtiden.