Square Bottle 1 Liter Ocean Bound
Varenummer: 890-08
Vejl. udsalgspris DKK 89,95 inkl. moms
Square Bottle OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Indeholder 1L.


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Square Bottle OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue.

  1L Square Bottle er en smart, firkantet drikkedunk med praktisk skruelåg, som lukker tæt. Drikkedunken har et firkantet retro design med sider, der buer indad, så flasken er let at holde om. Designet så den passer i køleskabsdøren. Det store drikkehul gør flasken nem at rengøre, og der kan let tilsættes smagsforstærkere til drikkevandet, som eks. citronskiver, agurkestave, limefrugt, isterninger o.lign.

  Fås i farverne: Teal Stone og Mountain Blue. Tåler opvaskemaskine og fryser. 100% fri for BPA og Phthalater.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 1L. Vægt: 76g.

  Læse mere om sistema Ocean Bound her (engelsk)

 • Produktnr. 890-08
  Stregkode 9414202134974
  Kolli stregkode 19414202134971
  Kolli 6
  Farve Teal Stone (3),Mountain Blue (3)
  Vægt 76gr.
  Højde 256mm
  Bredde 75mm
  Dybde 75mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb