Snack and Slide 430ml Ocean Bound
Varenummer: 21379-01
Vejl. udsalgspris DKK 79,95 inkl. moms
Snack and Slide OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Den smarte snackboks er anvendelig som ekstra madkasse til formiddagspausen, til frugt i børnehaven, til bilturen eller bare god til at opbevare rester i køleskabet.


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Snack and Slide OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Den smarte snackboks er anvendelig som ekstra madkasse til formiddagspausen, til frugt i børnehaven, til bilturen eller bare god til at opbevare rester i køleskabet.

  Låget lukkes med en nem slide-funktion, det kan betjenes af både store og små. Snack and Slide er rumindelt, så der er mulighed for at have eks. grøntsagsstænger i det ene rum og dip, humus eller lign. i det lille.

  Fås i farverne Teal Stone og Mountain Blue. Tåler opvaskemaskine (øverste hylde), fryser og opvarmning i mikroovn (uden låg). 100% fri for BPA og Phthalater.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 430ml. Vægt: 99g.

  Læse mere om sistema Ocean Bound her (engelsk)

 • Produktnr. 21379-01
  Stregkode 9414202134509
  Kolli stregkode 19414202134506
  Kolli 9
  Farve Teal Stone (5), Mountain Blue (4)
  Vægt 99gr.
  Højde 51mm
  Bredde 214mm
  Dybde 80mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb