Lunch Plus To Go 1,2 L Ocean Bound
Varenummer: 21652-36
Vejl. udsalgspris DKK 69,95 inkl. moms
Lunch Plus To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Lunch Plus er en utrolig alsidig madkasse, der kan anvendes som madkasse til børnehave og skole, opbevaringsboks i køleskabet og meget mere.


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Lunch Plus To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Lunch Plus er en utrolig alsidig madkasse, der kan anvendes som madkasse til børnehave og skole, opbevaringsboks i køleskabet og meget mere.

  Lunch Plus passer perfekt til en god portion salat, men kan også rumme en lækker sandwich eller rugbrødsmadder. I låget er klipset en kniv og gaffel fast, så du altid har bestik med på farten. Lunch Plus To Go er i transparent plast, så det er nemt at se indholdet i boksen uden at åbne den. De letlåsende klips og gummipakning i låget sørger for at din mad forbliver frisk i længere tid, og dette produkt er stabelbart sammen med øvrige sistema produkter.

  Fås i farverne: Teal Stone og Mountain Blue. Tåler opvaskemaskine (øverste hylde), fryser og opvarmning i mikroovn (uden låg). 100% fri for BPA og Phthalater.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 1,2L. Vægt: 136g. 

  Læse mere om sistema Ocean Bound her (engelsk)

 • Produktnr. 21652-36
  Stregkode 9414202134950
  Kolli stregkode 19414202134957
  Kolli 4
  Farve Teal Stone (2), Mountain Blue (2)
  Vægt 136gr.
  Højde 80mm
  Bredde 150mm
  Dybde 155mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb