Bento Cube To Go 1,25l Ocean Bound
Varenummer: 21685-12
Vejl. udsalgspris DKK 149,95 inkl. moms
Bento Cube To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Bento Cube er en rigtig populær størrelse til de mindste børn, som endnu ikke skal have de store mængder med.


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Bento Cube To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Bento Cube er en rigtig populær størrelse til de mindste børn, som endnu ikke skal have de store mængder med. Bento Cube rummer 1,25L og er opdelt med flere rum og flere funktioner.

  Madkassen har en virkelig god inddeling med flere aftagelige rum, så du kan inddele madkassen efter behov, og sikrer, at din mad holdes frisk og adskilt hele dagen. Desuden medfølger et 150 ml Yogurt To Go bæger, perfekt til nødder, dip, skåret frugt eller en lille pastasalat. Låget er fast med hængsler bagpå og lukkes med den karakteristiske sistema klips foran. Størrelsen på denne madkasse passer perfekt i skoletasken.

  Fås i farverne Teal Stone og Mountain Blue. Tåler opvaskemaskine (øverste hylde), fryser og opvarmning i mikroovn (uden låg). 100% fri for BPA og Phthalater.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 1,25L. Vægt: 252g.

  Læse mere om sistema Ocean Bound her (engelsk)

 • Produktnr. 21685-12
  Stregkode 9414202134516
  Kolli stregkode 19414202134513
  Kolli 4
  Farve Teal Stone (2),Mountain Blue (2)
  Vægt 252gr.
  Højde 77mm
  Bredde 168mm
  Dybde 186mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb