450ml Sandwich Box To Go Ocean Bound
Varenummer: 21647-30
Vejl. udsalgspris DKK 44,95 inkl. moms
Sandwich Box To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Sandwich Boxen er perfekt til opbevaring af en lækker sandwich eller rugbrødsmadder på vej til arbejde, skole eller en tur i skoven.


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Sandwich Box To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Sandwich Boxen er perfekt til opbevaring af en lækker sandwich eller rugbrødsmadder på vej til arbejde, skole eller en tur i skoven. Størrelsen passer også perfekt til opbevaring af pålæg eller skiveskåret ost i køleskabet.

  Sandwich Box To Go er i transparent plast, så det er nemt at se indholdet i boksen uden at åbne den. De letlåsende klips og gummipakning i låget sørger for at din mad forbliver frisk i længere tid, og dette produkt er stabelbart sammen med øvrige sistema produkter.

  Fås i farverne: Teal Stone og Mountain Blue. Tåler opvaskemaskine (øverste hylde), fryser og opvarmning i mikroovn (uden låg). 100% fri for BPA og Phthalater.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 450ml. Vægt: 102g. 

  Læse mere om sistema Ocean Bound her (engelsk)

 • Produktnr. 21647-30
  Stregkode 9414202134936
  Kolli stregkode 19414202134933
  Kolli 9
  Farve Teal Stone (5),Mountain Blue (4)
  Vægt 102gr.
  Højde 43mm
  Bredde 155mm
  Dybde 150mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb