350ml Small Split To Go Ocean Bound
Varenummer: 21518-24
Vejl. udsalgspris DKK 39,95 inkl. moms
Small Split To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Small Split er en smart lille opdelt madkasse med to rum. Perfekt som ekstra tilbehør til madpakken eller til formiddags- eller eftermiddagssnack


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Small Split To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Small Split er en smart lille opdelt madkasse med to rum. Perfekt som ekstra tilbehør til madpakken eller til formiddags- eller eftermiddagssnack.

  Til gulerodsstave og vindruer, skåret frugt og ostestave, eller en lille rugbrødsmad - der er masser af muligheder for anvendelse af denne smarte Small Split. De to rum holder ingredienserne adskilt, indtil de skal spises. Small Split To Go er i transparent plast, så det er nemt at se indholdet i boksen uden at åbne den. Perfekt til at tage med på arbejde, i skole eller på tur.

  Fås i farverne: Teal Stone og Mountain Blue. Tåler opvaskemaskine (øverste hylde), fryser og opvarmning i mikroovn (uden låg). 100% fri for BPA og Phthalater.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 350ml. Vægt: 100g. 

  Læse mere om sistema Ocean Bound her (engelsk)

 • Produktnr. 21518-24
  Stregkode 9414202134912
  Kolli stregkode 19414202134919
  Kolli 9
  Farve Teal Stone (2),Mountain Blue (2)
  Vægt 100gr.
  Højde 42mm
  Bredde 175mm
  Dybde 116mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb