1,1L Ribbon Lunch To Go Ocean Bound
Varenummer: 21675-02
Vejl. udsalgspris DKK 114,95 inkl. moms
Ribbon Lunch To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Ribbon Lunch er et godt valg, når du skal bruge en rummelig, flot og praktisk madkasse.


Mere information
Bedst sælgende i Ocean Bound- Recycled Plastic
 • Ribbon Lunch To Go OBPP fra sistema i Ocean Bound serien, produceret af genbrugsplast i de to populære farver Teal Stone og Mountain Blue. Ribbon Lunch er et godt valg, når du skal bruge en rummelig, flot og praktisk madkasse.

  Ribbon Lunch er inddelt i flere sektioner, så mad og tilbehør nemt kan adskilles, og holdes frisk og lækkert hele dagen. Indsatserne kan også fjernes helt, så der er større rum til rådighed i madkassen. Desuden medfølger en lille rund Mini Bite To Go på 130ml, som er perfekt til nødder, dip, skåret frugt eller en lille pastasalat. Madkassen har et nemt lukkesystem, der også er let at håndtere for mindre børn.

  Fås i farverne: Teal Stone og Mountain Blue. Tåler opvaskemaskine (øverste hylde), fryser og opvarmning i mikroovn (uden låg). 100% fri for BPA og Phthalater.

  Den nye Ocean Bound serie fra sistema indeholder mindst 35% genanvendt havplast. Ocean Bound plastik refererer til plastikaffald, der er blevet bortskaffet forkert på land, kyster, vandveje og floder, og som derfor udgør en risiko for at forurene havet. Dette indsamlede plast renses og raffineres via genbrugsprocesser, og der støbes nye fødevaregodkendte madkasser og drikkeflasker i høj kvalitet. Denne serie er fødevaresikker, holdbar og genanvendelig, hvilket gør den til det perfekte valg til alle livsstile. Med det miljøvenlige design kan du være med til at reducere behovet for engangsplast og bidrage til et renere miljø. 

  Indhold: 1,1L. Vægt: 239g.

  Læse mere om sistema Ocean Bound her (engelsk)

 • Produktnr. 21675-02
  Stregkode 9414202134455
  Kolli stregkode 19414202134452
  Kolli 4
  Farve Teal Stone (2),Mountain Blue (2)
  Vægt 245gr.
  Højde 234mm
  Bredde 81mm
  Dybde 71mm
 • recycled_ocean_bound_range_use_and_care---dansk---google-translate.pdf 506.00 Kb
  recycled_ocean_bound_range_use_and_care---engelsk.pdf 797.00 Kb