SHUPATTO

Prisvindende taske der foldes på få sekunder - paraplyen som lukkes med et træk

OM SHUPATTO

Historie Shupatto-poserne er produceret af Marna, som er et japansk firma. Marna både designer og producerer poserne i polyester, der tilbydes i forskellige størrelser. Poserne er utrolig holdbare, lette og kan hurtigt og nemt foldes sammen efter brug. Uanset hvor krøllet posen er, skal du bare trække i enderne, så er den klar til at blive foldet, og er derfor ideel at have med på farten.

Hvorfor vælge Shupatto Shupatto er designet med inspiration fra modeverdenen, og Marna har allerede modtaget flere anerkendelser, herunder de prestigefyldte Red Dot og iF Design Awards for deres design og funktion..

Shupatto bruges til: 

  • Indkøb 
  • Rejser
  •  Sport

Materiale Shupatto muleposer holder længe, da de er lavet af stærkt materiale, der ikke går i stykker. Tasken er fremstillet af polyester og Håndtag og knap er lavet af Polypropylen.

Hvordan vasker jeg min Shupatto Materialet er hurtigtørrende og tåler vaskemaskine ved maks 40 grader. Det anbefales kraftigt at benytte en vasketøjspose til Shupatto ved maskinvask.

Nyhed fra Shupatto - Bæltefri paraply 

Hvordan lukker man en paraply? Du trækker for at lukke, ruller for at folde og binder til sidst. 

Hvad er de skjulte problemer i denne proces? Vi bruger en paraply for ikke at blive våde. Men hvorfor får vi altid hænderne våde, når vi folder den? 

Det japanske firma Marna har designet den innovative Shupatto Paraply, som med et enkelt træk lukker hurtigt uden at hænderne bliver våde! Samtidig med at du lukker den, vikler stoffet sig rundt om skaftet og foldes hurtigt uden brug af et bælte. Blot ved at trække skyderen ind, foldes stoffet pænt og glat ind i rammerne igen, uden at dine hænder kommer i kontakt med stoffet og bliver våde. Løft skyderen for at låse op, og træk den for at frigøre låsen. 

 Shupatto paraplyen er designet med en prop til at tørre paraplyen, når den står i delvis åben position. Den vandafvisende belægning er af god kvalitet, så regndråberne falder let af stoffet, og sikrer hurtig tørring. 

Paraplyen fås i størrelserne medium og large i en række moderne farver. Ingen foldning. Intet bælte. Ingen våde hænder. Shupatto-serien er designet med inspiration fra modeverdenen, og Marna har modtaget flere anerkendelser, herunder de prestigefyldte Red Dot og iF Design Awards for deres design og funktion.

Shupatto klassisk form Det klassiske Shupatto design tilbydes i 3 størrelser og mange forskellige farver og mønstre. Tasken er produceret i et stærkt materiale, som er utrolig holdbart og kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen. 

 

  • Størrelse S er velegnet til madpakken, en bluse eller småt indkøb.Mål: 26 x 30 cm - Foldet: 4 x 6 cm - Bæreevne 3 kg - Indhold 7,5 L.
  • Størrelse M er velegnet til daglig indkøb.Mål: 30 x 35 cm - Foldet: 6 x 8 cm - Bæreevne 5 kg - Indhold 15 L.
  • Størrelse L er velegnet til weekend indkøb.Mål: 40 x 50 cm - Foldet: 6,5 x 10 cm - Bæreevne 15 kg - Indhold 40 L.

 

Shupatto dråbe form Shupatto Drop tilbydes i samme farver og kvalitet som den klassiske taske, i størrelserne small, medium og large. 

 

  • Drop S er velegnet til daglig indkøb. Mål: 25x50cm cm - Foldet: 5 x 5 x 4 cm - Bæreevne 5 kg - indeholder 12 L.
  • Drop M er velegnet til daglig indkøb. Mål: 38 x 56 cm - Foldet: 8 x 10 x 3 cm - Bæreevne 5 kg - Indhold 16 L.
  • Drop L er velegnet til weekend indkøb. Mål: 30 x 63 cm - Foldet: 10 x 10 x 4 cm - Bæreevne 10 kg - Indhold 25 L.