HOW TO COOK
IN STASHER
LAV MAD I STASHER - SÅDAN GØR DU
Genanvendelig silikone stasher-poser hjælper ikke kun miljøet da du kan genbruge dem igen og igen (i modsætning til engangsplast) men du kan faktisk også bruge dem til at lave mad i.
Stasher-poser er lavet af ren fødevare godkendt silikone, som er sikkert at lave mad i hvad enten det er i mikrobølgeovnen, ovnen, eller sous vide.
Du kan enda tage din stasher pose direkte fra fryser og opvarme i ovnen uden den tager skade.
Når du er færdig med din Stasher pose så kan den vaskes i opvaskemaskinens øverste hylde eller med varmt vand og sæbe i hånden. Du må ikke vende vrangen ud på posen da den kan tage skade.
OBS. Vær opmærksom på at silikone-poserne kan tage farve af stærkt farvende fødevarer som karry, gulerod og tomat. Vi anbefaler derfor at matche fødevaren med farven på posen så misfavningen ikke ses.
Ønsker du at blive forhandler af stasher så klik her
Se producentens hjemmeside klik her
Sådan gør du | lav sous vide i stasher
Sådan gør du | dampning af grøntsager i din stasher
Sådan gør du | marinering af kød i en stasher
Sådan gør du | brug stasher i ovnen
Sådan gør du | brug stasher i mikroovn
Stasher blev faktisk født til sous vide som er en metode til tilberedning, hvor mad forsegles i lufttætte poser og derefter anbringes i vand i længere tid end normal tilberedningstid (normalt 1 til 6 timer). Hensigten er at tilberede maden jævnt og fastholde fugt.
Sådan gør du:
Dampning er en af de sundeste måder du kan tilberede dine grøntsager på. Når du damper vil vanddampene forsigtigt koge grøntsagerne og bevare det meste af næringsstofferne og vitaminerne i maden.
Vil du pifte dine grøntsager lidt op kan du med fordel tilføje krydderier og lidt olie for smag.
Sådan gør du:
At marinere betyder at lægge kød, fisk eller fjerkræ i en ”dressing”. Dette gøres for at give kødet ekstra smag samt, i nogle tilfælde, også for at mørne det.
Mariner i Stasher for at tilføje smag til dit kød, fisk eller grøntsager uden at skulle bekymre dig om lækager og spild.
Sådan gør du:
Læg kød, der skal marineres, i stasher sammen med marinaden.
Klem posen fri for luft og forsegl den godt. På denne måde får du den mest effektive marinering, og der er kun brug for små mængder marinade. Brug kun olie i til marinering, hvis marinaden opvarmes ganske kort. Nogle smagsstoffer er nemlig kun opløselige i lun olie.
Ryst evt. posen for at få mariaden godt rundt om kødet.
Der marineres i min. ½ time, oftest længere og ALTID i køleskabet.
Om du blot vil opvarme madrester eller bruge din stasher som en stegepose kan posen tåle op til +230 gr. i ovnen. Til begge dele skal du huske at lave en åbning i din pose inden du putter den i ovnen.
Bruger du posen som en stegpose så kommer du ingredienserne i posen, putter dem i ovnen hvorefter de passer sig selv. Kødsaften bliver i kødet og giver det mest møre resultat. Hvis du ligger kød sammen med grøntsagerne og simrer sammen, dufter der skønt i køkkenet undervejs.
Sådan gør du:
Forvarm ovnen
Efterlad en åbning i din stasher så luften kan slippe ud
Læg stasher posen på et bagepapir
Tilberedningstiden varierer afhængigt af gennemsteging eller blot opvarmning. Brug evt. et kødtermometer.
Microovnen er efterhånden fast invetar i alle danske hjem. Med utallige muligheder er microovnen en hurtig løsning hvad end du vil poppe popcorn, opvarme eller dampe frisk eller frossen mad i mikrobølgeovnen, kan du roligt bruge din stasher. Den kan nemlig tåle microovn og kan gå direkte fra fryser til opvarmning.
Sådan gør du:
Åben din stasher pose
ametsis er en moderne importvirksomhed, der sætter en ære i høj service, kvalitet og fleksibilitet.
Vi kan derfor tilbyde specielt udvalgte mærker som sistema, stasher, Point Virgule, Dots og Rixx. //Se alle produkter her
sistema er testvinder i magasinet Iform
Bæredygtig pose uden plastik
Cookiepolitik
ametsis ApS
Grimstrupvej 185
DK-4700 Næstved
Mail: info@ametsis.dk
Tlf.: +45 4646 7649
CVR 30541359
Copyright @ All Rights Reserved ametsis ApS
ametsis.dk anvender cookies. Klikker du videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Læs mere her