AMETSIS

HISTORIE

maja Larsen og Brian Hansen fra ametsis i Næstved

FRA GARAGE TIL FIRMA

ametsis har eksisteret siden 2008, tæller 18 ansatte med eget lager i Næstved, og er ejet i fællesskab af Maja Larsen og Brian Hansen.

 

Virksomheden startede da Brian ved et rent tilfælde, opdager mærket sistema under en rejse. Herefter arbejdede Maja og Brian på at undersøge muligheden for, at bringe produktet til det danske marked. Sistema var nogle af de første i verden til at producere plastikprodukter uden BPA, men havde dog et prispunkt, som var højere end konkurrerende produkter. Dog tror Maja og Brian så meget på produktet, at de stifter firmaet High Trading, og køber i 2008 en 20 fods container med Sistema produkter, som de opbevarer i Brians garage.

 

Efter et par hårde år med salg til private, viser den første erhvervskunde sig. Dette gjorde udslaget for en anden forretningsplan – nemlig kun at fungere som distributør og kun sælge til forhandlere i Danmark. I 2012 bliver High Trading den officielle skandinaviske distributør, og skifter derfor navn til sistema scandinavia. Samtidig flytter firmaet i større lokaler og ud af Brians garage.  Grundet stor vækst bliver lokalerne hurtigt for små, og Maja og Brian køber en nedlagt fabrik og istandsætter den til kontor og 13000 mlager. Samme år sælges halvdelen af sistema scandinavia til sistema i New Zealand.

Ikke længe efter det, bliver producenten sistema solgt til Newell Brands, men sistema scandinavia bliver ikke en del af aftalen. I stedet køber Maja og Brian firmaet tilbage, og fortsætter som distributører som hidtil. Navnet på virksomheden skulle ændres, og derfor var det helt naturligt at kalde det for ametsis, som er sistema stavet bagfra.

I dag tæller sortimentet ikke kun sistema, ametsis tilbyder sunde veganske fødevarer og produkter til husholdningen.

FOR MERE INFO

KONTAKT AMETSIS

AMETSIS HISTORIE I TAL

Aug

2008

Feb

2010

Marts

2012

FØRSTE CONTAINER FRA SISTEMA

High Trading bliver stiftet og første 20 fods container ankommer august 2008 med sistema produkter

SUCCES MED SISTEMA PRODUKTER

Første Formland detailmesse, som for alvor får gang i salget af sistema produkter

NAVNESKIFT

High Trading skifter navn til sistema scandinavia, og opnår eneret på salg af Sistema i hele Skandinavien. Virksomheden flytter i større lokaler og lagerfaciliteter, og modtager nu kun 40 fods containere

Jan

2015

Jun

2016

Oct

2018

EGET KONTOR OG LAGER

Firmaet køber en 13.000 m2 gammel fabrik og renoverer den, så den danner rammerne for eget kontor og lager. Halvdelen af sistema scandinavien bliver solgt til sistema og bliver derved en integreret del af producenten sistema.

SISTEMA SCANDINAVIA BLIVER TIL AMETSIS

Producenten sistema bliver solgt til Newell Brands, hvor sistema scandinavia ikke indgår i aftalen. Firmaet tilbagekøbes, og der skal findes et nyt navn.

Frem og tilbage er lige langt, og derfor vælges ametsis, som er sistema stavet bagfra.

FOOD I SORTIMENT

ametsis får fødevareprodukter i sortiment. Firmaet søger efter produkter, der smager godt, der er tænkt som et bedre alternativ end det der er på markedet, samt skiller sig ud ved enten at være veganske, glutenfrie, sukkerfrie eller lign.

Copyright @ All Rights Reserved ametsis ApS


SISTEMA LEVERANDØR

I HELE NORDEN

 

ametsis har fokus på sunde veganske fødevarer, samt professionel funktionel fødevareopbevaring. Vi kan derfor tilbyde specielt udvalgte mærker som SISTEMA, Peakz, ChiaGo, MadeGood og Mindful Bites.

//Se alle produkter her

ametsis nyheder

 

sistema drikkedunk er testvinder i iforms test af drikkedunke udgave #10-2019.

//se artiklen her

 

Cookiepolitik

//læs mere her

Kontakt

 

ametsis ApS

Grimstrupvej 185

DK-4700 Næstved

Mail: info@ametsis.dk

Tlf.: +45 4646 7649

CVR 30541359