Chopula i displaykrukke 36stk.
Varenummer: DFCU3734
Vejl. udsalgspris DKK 99,95 inkl. moms
Choupla spartel mix i krukke Chopula fra Dreamfarm er en tynd og fleksibel spartel, der samtidig er så stærk, at den nemt kan hakke din mad på panden. Designet med et knæk på håndtaget, som gør, at den ikke kommer i kontakt med underlaget.  Produktet er lavet af højkvalitetsmaterialer og har en kombination af fleksibilitet og styrke, der gør det ideelt til brug i køkkenet. Den specielle form på Chopula giver dig mulighed for at komme ind under maden med lethed, mens den flade kant gør det let at vende og skrabe panden ren.


Mere information
Bedst sælgende i Grydeskeer & paletter
  • Choupla spartel mix i krukke
    Chopula fra Dreamfarm er en tynd og fleksibel spartel, der samtidig er så stærk, at den nemt kan hakke din mad på panden. Designet med et knæk på håndtaget, som gør, at den ikke kommer i kontakt med underlaget. 
    Produktet er lavet af højkvalitetsmaterialer og har en kombination af fleksibilitet og styrke, der gør det ideelt til brug i køkkenet. Den specielle form på Chopula giver dig mulighed for at komme ind under maden med lethed, mens den flade kant gør det let at vende og skrabe panden ren.
    Dreamfarm Chopula er lavet af nylon, hvilket gør det holdbart og modstandsdygtigt over for varme op til 250 grader Celsius (480 grader Fahrenheit). Dette gør det sikkert at bruge på næsten alle overflader, herunder non-stick pande og gryder. Den bløde, bøjelige kant beskytter også dine køkkenredskaber mod ridser og skader.

    Tåler opvaskemaskine 
    Fri for BPA 
    ✔️ Knæk på håndtag 
    ✔️ Hakke funktion 
    ✔️ Fleksibel

  • Produktnr. DFCU3734
    Stregkode 9334084003734
    Kolli stregkode 19334084003731
    Kolli 24
    Farve Mix, Orange, Gul, Grøn, Blå, Lilla, Rød, Sort
    Vægt 70gr.
    Højde 295mm
    Bredde 86mm
    Dybde 52mm